Blanes viurà aquest dissabte una nova edició de la Botiga al Carrer, que consisteix en què els comerços treguin els seus productes fora dels establiments perquè el públic pugui fer les seves compres a peu de carrer. L'experiència està coorganizada per l'Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i l'Ajuntament de la localitat.

La previsió per al dissabte és que hi hagi preus espectaculars per aconseguir que els comerciants puguin exhaurir els estocs d'estiu. La temporada de vendes que ha tingut el sector afavorirà que dissabte es puguin trobar articles de gran qualitat a uns preus molt assequibles, que en alguns casos tindran un descompte de fins el 70%.

Perquè els clients puguin gaudir d'una jornada de compres a l'aire lliure, els establiments que participin a l'experiència muntaran parades als carrers més cèntrics de la vila durant tot el dia. Més concretament, l'horari en què es preveu que estigui en marxa serà des de les nou del matí fins les nou de la nit i els carrers on s'instal·laran principalment les parades seran Raval, Mercaders, Ample, Muralla, Tapioles, Fornaca i al passeig de Dintre.

Es podran adquirir tot tipus de productes, des de roba de vestir i d'esport fins a perfumeria i bijuteria, passant per complements, parament de la llar i productes d'alimentació, entre molts altres articles. A més en moltes botigues i comerços associats, els clients disposaran de tiquets d'aparcament gratuïts d'una hora als aparcaments SABA i Brillas del municipi.