El cap de llista de Solidaritat per la Independència a Cassà de la Selva, Marc Mascort, va advertir que prefereix tancar la piscina municipal abans que apujar els impostos. Va assegurar que el tancament de la infraestructura és una mesura que volen "evitar" però que cal "tenir en compte".

Mascort va dir a Ràdio Cassà que la principal prioritat de la seva formació per aquest nou curs polític és controlar les despeses que es facin del pressupost públic, així com afectar "el mínim possible la butxaca dels ciutadans".

Per altra banda, el líder local de Solidaritat va remarcar que la posada en marxa del Reforç Escolar per Adolescents i Infants a Cassà és un "èxit" pel poble.

De la mateixa manera, Marc Mascort va valorar molt positivament la construcció del nou teatre del Centre Recreatiu ja que serà un "espai complementari" al teatre Puig d'Arques, tot i que, segons va apuntar, caldrà seguir "invertint" en la infraestrucutra per millorar-la.

Solidaritat per la Independència ha reprès l'activitat política després de les vacances d'estiu. També a Cassà de Selva es recuperarà el ritme habitual a partir del 3 d'octubre, un cop se celebri el primer ple municipal després de les vacances i on s'establirà el debat entre els grups municipals.