Podem Girona incidirà en la transparència, la sanitat i les retallades a l'escola pública en el programa electoral de les eleccions al Parlament. La proposta va sorgir del debat organitzat dissabte que també va oferir un col·loqui sobre igualtat de gènere.

El cercle de Podem Girona i el Consell Autonòmic de Podem Catalunya van organitzar dissabte unes jornades presencials de participació per a l'elaboració del programa electoral per a les pròximes eleccions al Parlament. Les jornades van ser qualificades d'«un èxit doncs s'hi van acostar multitud de gent de diferent índole política o ideològica, tots ells per parlar de política sense importar a qui votarien».

L'organització va crear diferents grups de treball per explicar les problemàtiques que veuen a la política actual -tant a l'àmbit municipal o a escala catalana-, i intentar que «Podem recollís aquestes idees per construir un nou tipus de programa que aglutinés l'ideari del poble». «Els grups es van dividir en diferents àrees com Educació, Sanitat, Ciutadania, etc. i tothom hi col·laborava en el grup que hi trobés més afinitat o ?pogués ajudar més», van explicar des del cercle Podem.

El consell Autonòmic del partit polític va recollir laes preocupacions claus com «la transparència política i financera, l'actual política sanitària catalana o les retallades a l'escola pública». Aquest consell recollirà i estudiarà totes les idees per elaborar el programa per presentar a les pròximes eleccions del 27-S.

La jornada va finalitzar amb un col·loqui sobre igualtat de gènere al qual va assistir l'Associació Feminista Mixta de la Universitat de Girona per obrir un debat sobre l'educació en una una societat més igualitària.