Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 16 de juliol, a Celrà, dos homes de 22 i 20 anys d´edat, de nacionalitat marroquina i veïns de Girona i Salt respectivament, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força, un d´ells en grau de temptativa, i un delicte de robatori i furt d´ús de vehicle.

Els fets van succeir el passat 16 de juliol, al voltant de les 17:30, quan agents de la comissaria de Girona van rebre l´alerta per adreçar-se a la localitat de Celrà on hi havia dos nois que havien intentat accedir en un immoble.

Segons la denúncia, els propietaris de la casa van sentir forts cops a la part posterior i van veure com dos nois fugien del lloc. En veure´s sorpresos, els lladres van marxar i van deixar una moto, amb la qual es desplaçaven, estacionada davant la casa.

Immediatament es va muntar un dispositiu policial que va permetre, poc després, localitzar als autors del fets caminant per la carretera de Palamós.

Quan els joves van veure el vehicle policial van intentar fugir direcció al polígon de Celrà però van ser interceptats i detinguts pels mossos.

Posteriorment, els agents van esbrinar que els dos joves també eren els presumptes autors d´un robatori amb força a l´interior d´un domicili de Celrà, en el qual la propietària va trobar tota la casa regirada i la porta d´entrada violentada. En aquest cas, els lladres van robar diners i joies de l´interior de la casa.

Finalment, en investigar la procedència de la moto amb la qual es desplaçaven els joves, els agents també van comprovar l´havien sostret el passat 10 de juliol a Girona. Després de recuperar la moto, la van retornar al seu legítim propietari.

Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 18 de juliol a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.