CiU i MES?pacten per governar el Ripollès

La intenció és fomentar el Consell d'Alcaldes per coordinar municipis

12.09.2015 | 00:00
Ple de constitució del Consell Comarcal del Ripollès.

CiU i el Moviment d'Esquerres (MES) governaran junts el Consell Comarcal del Ripollès. L'equip de govern ha quedat configurat en 10 consellers de CiU i 2 de MES. El Moviment d'Esquerres està format per antics militants del PSC que van deixar el partit en el decurs del procés sobiranista. Ara, han acceptat el missatge de mà estesa del nou president del Consell Comarcal, Joan Manso (CiU). Establert el pacte en el darrer ple, l'equip de govern ha quedat format per 10 regidors de CiU i 2 de MES: Jordi Caparrós (Sant Joan de les Abadesses) i Lluís López (Campdevànol). La idea fonamental del pacte està en la potenciació del Consell d'Alcaldes per tal de fomentar la cooperació municipal.
El nou ens estarà organitzat en 5 àrees: Presidència, Règim Intern i Hisenda, Territori i Sostenibilitat, Promoció Econòmica i Desenvolupament, Serveis a les Persones i Cooperació Municipal, Relacions Institucionals i Transfrontereres i Modernització de l'Administració i Innovació Territorial.
A partir del pacte, el ple va nomenar Eudald Picas (vicepresident Primer), Miquel Rovira (vicepresident segon), Immaculada Constans (vicepresidenta tercera), i Josep Coma (vicepresident quart). Immaculada Constans (serveis a les persones ), Joan Albamonte i Ventayol (Intervenció ambiental i Sanejament), Enric Gràcia Medi Natural), Josep Estragués (Salut i Consum), Dolors Cambras i Saqués (Ensenyament), Mònica Bonsoms ( Joventut), Jordi Caparrós (Esports) i Lluís López i Lafuente, (conseller delegat de la subàrea de Pressupost, Contractació i Patrimoni).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema