L'Ajuntament de Banyoles creu que un veí molest pot haver enverinat els gossos

Noguer destaca la possibilitat que els gossos haguessin ingerit alguna substància en una finca particular

31.01.2016 | 07:16
L'Ajuntament de Banyoles creu que un veí molest pot haver enverinat els gossos

L´Ajuntament de Banyoles no denunciarà els enverinaments de gossos al Pla de l´Ametller d´aquest gener fins que la investigació dels Mossos acabi. Aquesta és la resposta de l´alcalde, Miquel Noguer, davant la demanda d´ICV, a l´oposició, de ser més contundents. A dia d´avui, han mort vuit gossos i tres gats més també van ser enverinats a la mateixa zona.

Segons l´alcalde, «no és que ens vulguem escaquejar de res» sinó que ara mateix el més important és que no hi hagi més morts de gossos, col·laborar amb la investigació i deixar que s´arribi fins al final per després prendre una decisió. Preguntat per les últimes novetats, va dir que no hi ha la certesa que l´enverinament es produís en un espai públic i que no s´ha trobat cap resta del verí a la zona durant les tasques de neteja. LAjuntament creu que aquest és un cas puntual d´algun veí molest amb els propietaris de gossos o amb les bèsties. Un fet que l´alcalde va condemnar, recordant que és un delicte i que s´actuarà amb contundència si es troba el culpable.

Per a demà a les 7 de la tarda s´ha convocat un acte de condol i encesa d´espelmes pels animals morts al Parc Manel Saderra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema