L'últim membre d'un grup de tres lladres que va portar de bòlit diversos comerços i domicilis d'Olot ha ingressat a presó. Tretze dies després que el detinguessin per últim cop va tornar a ser arrestat pels Mossos d'Esquadra el dimarts de la setmana passada. El motiu: les investigacions policials han permès imputar-li dos robatoris més a l'interior de domicilis de la Garrotxa.?El jutge de guàrdia d'Olot en examinar els seus antecedents, la seva reincidència i els nous fets va decidir enviar a presó al jove de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veí d'Olot.

Segons les dues noves acusacions dels policies, el jove va participar en dos robatoris. El primer d'ells es remunta al 7 de gener al carrer de Sant Cristófol d'Olot. Un veí va alertar els Mossos que sentia sorolls en la casa del cantó i li va comentar al propietari. En anar-hi es va trobar amb la casa tot regirada. Va alertar els Mossos i gràcies als indicis van poder comprovar que el jove va participar en el robatori. A banda d'aquest fet, també se'l considera autor d'un robatori que va tenir lloc el 14 de gener a Santa Pau, al Mas Can Benet. Aquí es van trobar el tancament forçat, un vidre trencat i l'obertura forçada amb una pota de cabra. El lladre se'n va emportar tot d'aparells electrònics : una televisió, el microones, l'equip de música, un trepant, entre altres.

Davant les evidències i les gestions fetes per la Unitat d'Investigació de la comissaria dels?Mossos d'Olot van poder determinar que el jove de 19 anys havia participat en el robatori. Per aquest motiu se'l va detenir el 23 de febrer, d'entrada pel robatori de Santa Pau. I l'endemà se li va poder imputar l'altre. Ara ha ingressat a presó, on té els seus companys de delictes.