La Junta de Govern d'Olot de dijous aprovarà el projecte per a la construcció de dos nous camps de futbol base a la zona del Morrot. Un cop feta l'aprovació del projecte, valorat en 1.750.000 €, comnençaran les adjudicacions de les obres. Els treballs de construcció començaran al juny amb la voluntat que els camps puguin estar en servei a l'octubre.

Els treballs preveuen la construcció de dos camps de gespa artificial de 100x60 centímetres de superfície de joc, a l'actual zona esportiva situada al carrer França.

Per tal de fer cabre els nous serveis, l'actual zona esportiva del Morrot s'haurà d'estendre als terrenys situats entre l'actual zona esportiva i la comissaria dels Mossos d'Esquadra. La supressió de l'heliport vell ha possibilitat disposar de més extensió de terreny.

El finançament -segons va explicar ahir l'alcalde Josep Maria Corominas (CiU)- va a càrrec de l'Ajuntament. Tot i que -segons ell- preveuen aconseguir ajuts d'altres administracions.

Corominas va aclarir que l'antiga proposta de finançament en base a un crèdit de la Fundació Agustí era molt complicada i que l'agraeix, però no l'han trobada viable.

També va indicar que s'havien mirat la zona de les Planotes, on un creixement futur era possible. Corominas va argumentar que "ara no són temps de grans projectes".

Segons ell, els nous camps del Morrot solucionaran els problemes d'espai del futbol base a la ciutat.