La piscina coberta d'Olot pot ser una realitat va afirmar Josep Maria Corominas (alcalde d'Olot per CiU) en un programa de contacte ciutadà de Ràdio Olot. La base de les afirmacions de l'alcalde està en el fet que no hi ha gaires iniciatives de construcció d'infraestructures públiques a nivell de Catalunya.

L'aturada en la construcció de carreteres, pavellons i ajuntaments fa que hi hagi empreses disposades a arribar a acords de cara a la construcció d'infraestructures que fa uns anys haurien estat impossibles. L'alcalde es va comprometre a acabar un estudi per a la piscina coberta pública durant l'actual mandat. Això no obstant, va afirmar: «No descarto res i hi pot haver una sorpresa i la piscina coberta pública fer-se realitat durant l'actual mandat».

La proposta d'una piscina coberta pública va estar present en els programes electorals del PSC, OeC i PPC en les darreres eleccions municipals. Un cop passats els comicis, OeC va iniciar una campanya de recollida de signatures. La iniciativa va aconseguir 2.000 firmes. A finals de l'estiu, un grup de signants va dur la demanda a l'Ajuntament. Van explicar que pels usuaris de la piscina municipal la temporada de piscina s'acaba al setembre.