Les fires i festes imprescindibles d'aquest diumenge

Campllong tanca la una de les fires més multitudinàries de la primavera gironina, Salt es bolca en les flors i l'horta i Girona celebra la Festa de Sant Antoni, que omplirà la ciutat de cavalls

01.04.2016 | 20:20

CAMPLLONG
Fira de primavera

Durant tot el dia celebració de la 34a fira comarcal de primavera amb productes de la pagesia, maquinària agrícola, exhibicions, eines del camp, bestiar, artesans, tallers i activitats infantils.

EL PORT DE LA SELVA
Fira de l´espàrrec

Durant tot el dia pels carrers i places del poble celebració de la vuitena fira de l´espàrrec amb fira comercial, mercat d´artesania local i també degustacions i tastets gastronòmics.

SALT
Fira de la flor i el planter

De les 9 del matí a les 2 de la tarda al parc del Rec Monar fira de la flor i el planter amb productes de l´horta, planter de Salt i ecològic, flors, plantes aromàtiques, eines plantes medicinals i tallers,entre d´altres activitats

VILAFANT
Fira del conill

A partir de les 10 del matí al nucli antic fira del conill i fira d´artesania amb diverses activitats com mostra gastronòmica, concurs fotogràfic, jocs, tallers, demostracions, tallers i música, entre d´altres actes.

GIRONA
Festa de Sant Antoni

A partir de 2/4 de 12 del migdia cinquena cavalcada de Sant Antoni organitzada per l´associació Equus Girona. Recorregut: Pg. Devesa (per l'interior), Rotonda del Rellotge, Av. de Ramon Folch, Av. Jaume I, Pl. Calvet i Rubalcava, C. Ultònia, C. Migdia, C. Creu, C. Joan Maragall, Pl. Catalunya, Pda. Pont de Pedra, Pl. del Vi, C. Ciutadans, C. Cort Reial, Quatre Cantons, C. Ballesteries, C. Calderers, Pl. Sant Feliu, C. Jaume Pons, Pont de Pedret, Rda. Pont de Pedret, Pg. Devesa (Pont de França), Via perimental Ribes del Ter i Devesa.

PERALADA
Festa de Pasqüetes

- A 2/4 de 10 del matí a l´avinguda de la Principal plantada de gegants.
- A les 11 del matí a l´església parroquial de Sant Martí ofici solemne cantat per la coral de Peralada.
- A 2/4 de 12 del migdia trobada de gegants i capgrosos amb cercavila pel centre històric.
- A les 12 del migdia a la plaça Gran ball de gegants.
- A 3/4 d´1 del migdia al centre social concert de festa major amb l´orquestra Maravella.
- A les 5 de la tarda a la plaça Gran audició de sardanes amb l´Orquestra Maravella.
- A 2/4 de 8 del vespre al centre social ball de fi de festa amb l´orquestra Maravella.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema