Miquel Carreras serà el nou delegat de Salut a Girona

El director de centre de l'IAS assumirà la gerència de la regió sanitària a partir d'aquest dilluns

01.04.2016 | 12:54

Dos mesos després de la formació del nou govern de la Generalitat, finalment hi ha nou delegat territorial del Departament de Salut a Girona. És el doctor Miquel Carreras, que fins ara era el director de centre de l'Institut d'Assistència Sanitària (IAS) i també s'encarregava de la direcció assistencial d'atenció primària, especialitzada i sociosanitària de l'IAS des del 2006.

Carreras, que s'incorpora a la gerència del Servei Català de la Salut a la regió sanitària de Girona aquest dilluns, substitueix el doctor Josep Trias, que va deixar la delegació de Salut el 3 de març. A l'espera de trobar el relleu, fins ara ocupava el càrrec de manera provisional Teresa Lapiedra, cap de la unitat de compra i de control de gestió del CatSalut a Girona.

Miquel Carreras és Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària i Màster en Gestió Assistencial i en Medicina d´Urgències i Emergències. Carreras ha compaginat la gestió amb l´assistència, exercint com a metge adjunt al Servei d´Urgències de l´Hospital Sant Jaume d´Olot, com a director mèdic i ocupant la Direcció del Servei d´Urgències del centre. A l´Hospital Comarcal de la Garrotxa també va exercir la coordinació de la formació continuada i recerca i del Programa de qualitat assistencial.

També ha estat professor d´afeccions medicoquirúrgiques de l´Escola Universitària de Fisioteràpia Garbí-Euses i ha col·laborat en el camp de la cooperació internacional en l´àmbit de salut en projectes a Guinea Equatorial i Camerun.

Des del 2006 és coordinador del Programa de detecció precoç de càncer de mama i, des del 2012, del Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte de la Regió Sanitària Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema