En llibertat el pare i el fill atrapats per narcotràfic després que un client patís sobredosi a Blanes

07.04.2016 | 00:00

L'Audiència de Girona va deixar en llibertat el pare i el fill detinguts a principis de març per traficar amb heroïna a Blanes i a Lloret de Mar (Selva). Els Mossos d'Esquadra el van detenir, juntament amb la mare, després que un suposat client seu patís una sobredosi i el trobessin inconscient en una gasolinera de Blanes. La investigació va portar fins a la família, que va acabar detinguda i el pare i el fill empresonats. L'Audiència ha estimat el recurs de l'advocat de la defensa, Toni Quera, i els ha deixat en llibertat.
Al fill, sense pagar fiança perquè considera que les proves contra ell són «febles». El pare, en canvi, ha d'abonar 3.000 euros de fiança perquè li van trobar vuit bossetes amb droga. La investigació que va acabar amb els tres membres d'una mateixa família detinguts va començar a mitjans de març del 2015 quan van trobar un home inconscient per una sobredosis a un lavabo d'una benzinera de Blanes. Després de buscar l'origen de la droga, els Mossos d'Esquadra van detenir els tres sospitosos. La mare va sortir en llibertat després de passar a disposició judicial però el jutjat va enviar a presó al pare i al fill.
L'advocat de la defensa, Toni Quera, va recórrer l'empresonament a l'Audiència de Girona que ha resolt deixar-los en llibertat. La interlocutòria de la secció quarta ordena l'alliberament immediat del fill, que no ha de pagar fiança, i considera que els indicis que hi ha contra ell són «febles».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema