Les fires imprescindibles d'aquest diumenge

La Fira de la Mascota de Corçà, la Fira de les Herbes de Peratallada i la Fira del Xai de Pontós, entre les més destacades del cap de setmana

22.04.2016 | 21:06
Les fires imprescindibles d'aquest diumenge

BANYOLES
Artesania de proximitat | A partir de les 10 del matí Fira de la Ramona, front d´Estany (zona del passeig entre l´Oficina de Turisme de l´Estany i el camp de futbol).

CORÇÀ
Fira de la Mascota | A partir de les 9 del matí fira de la Mascota i l´Animal de Companyia amb diverses activitats com cursa de gossos, exhibicions, tallers i arrossada popular, entre d´altres activitats.

PERATALLADA
Fira de les herbes | A partir de les 10 del matí i durant tot el dia a la plaça del Castell venda d´herbes fresques i seques, espècies, ungüents, olis essecials, licors i tot titpus de productes elaborats amb herbes i plantes. A més, es faran tallers i demostracions i a la plaça Esquiladors Ecomercat Món Empordà.

PLATJA D´ARO
Antiguitats | De 9 del matí, a 2 del migdia, a la plaça dels Estanys, Fira de brocanters.

PONTÓS
Fira del Xai i de la Llana | A les 9 del matí caminada «Els camins del pastor»; a les 10 del matí inici de la fira de productes artesans i visita guiada al poble ibèric Mas Castellar; a 1/4 d´11 del matí grallers i timbalers de Palau de Santa Eulàlia i Vilaür; a les 11 del matí ball de bastons per la Bufa Bastonera de Camallera; a les 12 del migdia castellers amb els Vailets de l´Empordà de Castelló d´Empúries; a 2/4 d´1 del migdia esquilada de xaix; a 2/4 de 2 de la tarda obertura del local social; a les 2 de la tarda dinar popular; a les 6 de la tarda audició de sardanes a la plaça dels Germans maristes.

VIDRERES
Antiguitats | De les 8 del matí a les 2 de la tarda a l´esplanada dels correbous davant del pavelló fira d´antiguitats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema