Sant Gregori posa en marxa un nou projecte d'horts socials

Comença amb dotze espais, vuit dels quals per a veïns derivats del Conscorci de Benestar Social

27.05.2016 | 07:19
Els terrenys de conreu són al costat del Consultori Local Llémena.

Sant Gregori ha posat en marxa un projecte d'horts socials. Dels dotze espais disponibles, tots d'uns 33 m2, n'hi ha vuit destinats prioritàriament a persones del municipi derivades des del Consorci de Benestar Social del Gironès. Per ocupar els quatre horts lliures s'ha obert una convocatòria pública, que ja es pot consultar al portal web municipal, on es poden inscriure persones del municipi.
El terreny on estan ubicats els horts, al costat del Consultori Local Llémena dins el nucli urbà de Sant Gregori, és propietat de la Diputació de Girona i a petició de l'Ajuntament de Sant Gregori, es va cedir, sense cap cost, per a aquesta finalitat.
L'Ajuntament de Sant Gregori ha condicionat el terreny, anivellat i renovació de terra, així com el fet indispensable de proveir cada espai amb una boca de reg regulada provinent d'un dipòsit proper, la senyalització i la compra de compostadors. La inversió inicial ha estat d'uns 4.500 euros.
En un futur i depenent de la demanda es poden ampliar el nombre d'espais cultivables en aquest mateix terreny, segons el consistori.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema