El Jutjat Penal número 3 de Girona va absoldre ahir el cap de la policia de Llagostera a qui un veí havia acusat de presentar-li una denúncia falsa i pel qual reclamava 8.640 euros. No obstant, el veí en qüestió va retirar l'acusació el passat dia u de juny i com la fiscalia no va acusar en aquest procediment, el cap va quedar absolt a l'acte.

El denunciant assegurava que el cap es va aprofitar del seu càrrec per fer detenir un veí el 15 de febrer del 2012. L'advocat de l'agent, Carles Monguilod, considera que l'acusació particular s'ha retirat del procediment perquè "sabien que no hi havia proves del que deien".

El policia, per la seva part, lamenta que durant cinc anys s'hagi hagut de veure sotmès a un procediment judicial del que no hi ha havia fonament i per això també s'ha mostrat agraït al govern municipal, que l'ha mantingut en actiu durant tot aquest temps.

El denunciant que s'ha retirat de l'acusació, que és fill d'un altre agent de la policia municipal de Llagostera, va decidir querellar-se contra el cap de la policia el 2012 perquè aquest últim el va denunciar per un delicte d'atemptat contra agent de l'autoritat del qual va quedar absolt.