Un accident de trànsit entre dos cotxes a Llambilles va deixar un ferit de gravetat.

A causa dels vehicles accidentats i de la intervenció dels efectius d'emergència, només es va deixar obert un carril de la C-65, la qual cosa va originar retencions de dos quilòmetres.

El sinistre viari es va produir a l'alçada del quilòmere 23 de la C-65 quan mancaven deu minuts per a les dues de la tarda. Segons fonts del Servei Català de Trànsit (SCT), un dels ocupants va quedar greument ferit i el van haver de traslladar en l'helicòpter medicalitzat del SEM cap a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Tant els Mossos d'Esquadra, com el SEM i els Bombers, es van desplaçar al lloc dels fets. Aquests darrers, a més a més, van haver de fer tasques d'excarceració, perquè el ferit va quedar atrapat dins del vehicle.

Arran de l'accident, un tram de la via que enllaça Girona amb la Costa Brava va quedar obstaculitzada per una cua que va arribar a ser de dos quilòmetres.

Segons les dades analitzades dels darrers anys pel SCT, la mobilitat de l'estiu (de l'1 de juliol fins a l'11 de setembre) preveu que en tots els caps de setmana de juliol es registrarà un trànsit elevat i que les vies d'accés a la Costa Brava i a la Costa Daurada concentraran el màxim volum de trànsit de tot Catalunya, sobretot a les vies d'accés als pobles de la costa.