Un conductor que anava molt begut i drogat va acabar accidentant-se a Cervià. Els Mossos de l´Àrea Regional de Trànsit de Girona després dels fets el van detenir perquè després del sinistre viari van veure que presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. A més en fer-li el test de drogues va donar positiu.

Per tot això, l'home de 25 anys, de nacionalitat ucraïnesa i veí de Viladasens va quedar arrestat com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària per conduir temeràriament i sota els efectes de l´alcohol i les drogues. El detingut, que no tenia antecedents, va passar l'endemà a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

El succés es remunta pels volts de tres quarts de sis de la matinada del dissabte, els Mossos d'Esquadra van ser alertats d´un accident de trànsit entre dos vehicles al quilòmetre 1,2 de la carretera GI-633, dins el terme municipal de Cervià de Ter.

En arribar al lloc, els agents van comprovar que es tractava d´un accident de trànsit per un encalç entre un turisme i una furgoneta. A conseqüència del sinistre, els ocupants de la furgoneta van resultar ferits i el conductor del turisme il·lès.

L´accident havia estat provocat pel turisme, el conductor del qual presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. En fer-li la prova d´alcoholèmia, va donar un resultat positiu d´1.14 mg d´alcohol per litre d´aire expirat, més de quatre vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0.25 mil·ligrams. A més, en el test de drogues, l´home va donar positiu per THC, Amfetamines i Metamfetamines.

Els mossos van detenir l´home per conduir de manera temerària i sota la influència de les begudes alcohòliques i les substàncies estupefaents.

El detingut, que no tenia antecedents va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.