n Un home de 27 anys va resultarferit greu ahir a primera hora de la tarda quan el seu turisme va xocar frontalment contra un camió, segons van informar tant el Servei Català de Trànsit (SCT) i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

L'accident es va produir poc després de les dues de la tarda al punt quilomètric 19 de la C-65, sentit Girona, a l'altura de Cassà de la Selva. El conductor del turisme va quedar atrapat dins el vehicle i els Bombers van haver de fer tasques d'excarceració.

Una vegada alliberat, l'home va ser traslladat en ambulància del SEM a l'hospital Josep Trueta de Girona amb pronòstic greu. El sinistre va afectar durant més de dues hores el trànsit en el vial, i els Mossos van haver de trucar a grues per enretirar de la calçada els vehicles sinistrats.

L'últim accident que es va produir en un punt proper d'aquesta carretera va tenir lloc a finals d'agost d'aquest 2016. Un xoc entre dos vehicles a l'alçada de Llagostera, que va deixar tres ferits de poca gravetat.

En aquella ocasió l'accident va produir-se poc abans de les set del matí i els ferits van ser traslladats a l'hospital de Salt. Uns dies abans, el 7 d'agost, la C-65 a Cassà de la Selva va ser escenari d'un accident entre un cotxe i una furgoneta, que van patir una forta topada també de matinada. El xoc va deixar cinc ferits, dos d'ells en estat crític.

En el turisme hi viatjaven tres persones i a la furgoneta, dues. Segons va informar el SEM, els dos ferits crítics, el ferit greu i un ferit menys greu van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona, mentre que el segon ferit menys greu va haver de ser ingressat a l'hospital Santa Caterina de Salt.