El Consell Comarcal de la Garrotxa en el seu darrer ple va aprovar la venda de 120 accions del Consell Comarcal de la Garrotxa Patronat de Turisme Costa Brava L'acord va tirar endavant amb els vots a favor de PDeCAT-DC, ERC i PSC. La CUP hi va votar en contra.

El president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona (PDeCAT-DC), va definir l'acord com una demanda de la Diputació de Girona. Segons va explicar: «Ens diuen que volen organitzar el Patronat de Turisme Costa Brava de diferent manera». El preu total de les accions és de 721 euros i l'individual, de 6,01 euros.

El portaveu de la CUP, Lluís Rubió, va argumentar el vot en contra exposant: «Votem 'no' i volem esmentar que la Diputació té el 50% de les accions d'aquest Patronat, però en canvi finança el 95% d'aquest organisme». Va definir el Patronat com un cas de finançament privat amb diners públics. Va manifestar que el seu partit s'alegrava del fet que el Consell Comarcal de la Garrotxa deixi de tenir accions del Patronat de Turisme Costa Brava.

El Patronat de Turisme Costa Brava és una societat econòmica mixta, amb capital públic i privat. La Diputació vol transformar el Patronat cap a una gestió directa de capital íntegrament públic.