CCOO va presentar dijous la seva pròpia proposta per a la fusió de caixes del Vallès, que protagonitzen les entitats de Caixa Terrassa, Caixa Sabadell, Caixa Manlleu i Caixa Girona, per agilitar la negociació de la Taula Laboral.

Aquesta proposta busca que la negociació es pugui tancar en les pròximes setmanes, i té com a eixos que es pugui millorar la promoció professional dels treballadors en el conveni de la caixa resultant, una pujada de les gratificacions, més avantatges a l'hora d'obtenir crèdits hipotecaris i una clarificació en la classificació de les oficines.

En la reunió de dijous es va informar els treballadors que es continua buscant el sistema informàtic més d'acord amb les necessitats de la caixa fruit de la fusió. En canvi, sí que s'ha avançat en la redacció dels nous estatuts i també en com es repartiran els fons de l'obra social.

Dimarts, l'altra fusió

D'altra banda, Caixa Catalunya, Caixa Tarragona i Caixa Manresa han convocat els seus respectius consells d'administració per a dimarts vinent per donar el tret de sortida definitiu al projecte de fusió de les tres entitats d'estalvi.