Gas Natural firma l´adquisició del 10 per cent de Medgaz per 61,9 milions d´euros

 

BARCELONA | EFE Gas Natural Fenosa ha comprat a la companyia algeriana Sonatrach un 10% de participació en l'empresa Medgaz, que opera el gasoducte submarí Algèria-Europa, que connecta Beni Saf amb la costa d'Almeria, operació per la qual ha abonat un total de 61,9 milions d'euros.
Amb aquesta adquisició, Gas Natural manté la seva aposta pels subministraments de gas i consolida la seva relació amb la companyia algeriana, amb la qual ja ha signat altres contractes de subministrament de gas per un total de 9 bcm de gas.
Aquesta última operació està associada a la transferència a Gas Natural del 10% de capacitat de transport del gasoducte, que serà ?utilitzada per a un nou contracte de subministrament de 0,8 bcm/any.

Contracte de 18 anys
El contracte de subministrament té una durada de 18 anys i les entregues començaran a fer-se efectives el mes de febrer vinent.
La firma de la venda es va fer ahir mateix després que es complissin les condicions establertes a l'acord subscrit per Gas Natural i Sonatrach al juny del 2011.

Enllaços recomanats: Premis cinema