Juga amb Loteria La13 de Girona i et passaran per alt totes les supersticions. Amb més de 20 anys d'història, aquesta entitat ja ha repartit més d'1.200.000 euros des de la seva petita finestreta. I aquest any esperen repartir encara més il·lusió entre tots els seus clients.

Situada al Centre Comercial Carrefour, al costat de l'Hospital Josep Trueta, l'entitat és l'administració de loteries número 13 de Girona, d'aquí el seu nom.

Actualment, Carme Casassas és la propietària del negoci que gestiona el seu fill, en Nil Ubanell, i la seva nora, la Núria Pou, després de la jubilació de la Maria Martí, que va estar 20 anys al capdavant de la loteria número 13 de Girona. Un número curiós tractant-se de loteria. «En algunes cultures, però, el 13 va lligat a la bona sort. Molta gent ve a comprar dècims que acaben amb aquest número», destaca Casassas.

L'entitat també disposa de servei online perquè aquell qui ho desitgi pugui comprar un número de manera fàcil, ràpid i pràctic a través de la seva pàgina web: www.loteriala13girona.com

La pàgina també permet als seus usuaris jugar a la Primitiva, el Gordo de la Primitiva, la Bonoloto, l'Euromillones, la Quiniela i el Quinigol.