"No ha jugat malament ningú. Sense jugar bé, hauríem pogut empatar i sumar un punt, perquè teníem el partit controlat. Ja vaig dir que seria un partit lleig", va assegurar el tècnic del Girona, Raül Agné, en la seva arribada a la sala de premsa. Ell mateix va anar més enllà dient que "el resultat l'ha decidit una jugada a pilota aturada i amb això ja està tot dit", en referència al gol d'Astudillo que va acabar sent decisiu.

Agné va admetre que "a la primera part, hi havia un forat a la nostra banda esquerra. Per allà l'Alabès ens ha creat perill, i ha forçat situacions i córners". L'entrenador del Girona considera que a la segona part això es va corregir "i el joc era nostre. El partit va ser un monòleg del Girona fins que a l'àrbitre li ha vingut la lipotímia -en referència a una lesió que va patir i que va tenir el duel aturat durant cinc minuts-".

El tècnic, no obstant això, va admetre que els seus no havien estat "brillants", ni en el primera ni en la segona part i que en la represa "hem jugat més amb el cor que no pas amb el cap". Preguntat per si havien trobat a faltar massa Jordi Matamala, baixa per sanció, Agné va indicar que "és un jugador important per a nosaltres però no seria just justificar la derrota només per la seva baixa". En aquest sentit va dir que "Òscar Álvarez ha fet un bon treball en el dia del seu debut, però és cert que l'Alabès no ens ha creat gaire perill".

Per acabar, Raül Agné va assegurar que "l'única conclusió negativa del partit és que a vegades jugant malament puntues, i això no ens ha passat a nosaltres". "No ha estat el nostre pitjor partit com a visitant de la temporada", va acabar el tècnic del Girona, que 15 dies abans, a Múrcia, havia dit que la primera part del seu equip li havia fet "pena". Divendres Agné ja va dir que s'havia de millorar fora de casa i ahir es va perdre. "És evident que alguna cosa no fem bé, però guanyar a domicili és molt dificil i fins ara només l'Hèrcules ho està fent regularment. A més a més l'Alabès és molt fiable jugant a casa".

José María Salmerón

Per la seva banda l'entrenador de l'Alabès va dir que "el meu equip ha fet més mèrits que el Girona per guanyar". Segons ell "amb l'1-0 ens ha mancat una mica de confiança per sentenciar el partit a la segona part". L'entrenador de l'Alabès va afegir que "els jugadors notaven la responsabilitat després de la mala ratxa de 4 partits sense guanyar i no tenien la seguretat necessària".

Salmerón va admetre que "tots els equips passen per bons i mals moments durant la temporada i el més important és ser regular". El tècnic, qüestionat a Vitòria i que amb el triomf va salvar el seu cap, va explicar que "no recordo cap ocasió de perill clar del Girona" i va insistir que l'Alabès era el just vencedor del partit.

"La Segona A és molt competitiva. Els partits són molt equilibrats i encara que juguis bé, pots perdre o empatar. Mantenir la porteria a zero és un dels camins a seguir, però per guanyar intervenen d'altres factors".

Els periodistes locals van insistir a Salmerón pel fet que la victòria contra el Girona segurament li havia salvat el lloc. L'entrenador no hi va voler entrar: "no em preocupo per la meva situació personal. Només pateixo per l'equip en global. Jo vull que funcioni i vagi bé, independentment de mi". De moment Salmerón va tallar una mala ratxa i seguirà en el càrrec.