El Palamós continua fitxant en la temporada del retorn d'Emili Caballero a la presidència del club. El conjunt de la Costa Brava, va reconèixer ahir la contractació del tretzè reforç de la temporada, que serà presentat aquesta mateixa tarda al Nou Estadi. El que no va voler anunciar el degà del futbol català, va ser el nom del nou jugador, encara que no es descarta que pugui ser l'excentral del Girona Albert Serra.

El defensa fa dies que s'entrena amb la plantilla de Jordi Condom, amb qui fins i tot ha disputat més d'un partit amistós aquesta pretemporada. Preguntat per Diari de Girona, Serra no va voler desvetllar aquesta hipòtesi. El gironí només va manifestar que "aquests últims dies he tingut alguna proposta molt bona esportivament parlant, però que no m'ha satisfet econòmicament". El jugador va afegir que "en cas de no trobar un destí amb garanties la meva prioritat és quedar-me a Palamós".

En cas de confirmar-se, Albert Serra es convertiria amb el tretzè reforç de l'equip, ja que el calongí Carles Roca autor de 38 gols la temporada passada amb el Calonge, finalment compaginarà la feina amb el primer equip i el filial.

Ara caldrà esperar si finalment el jugador presentat avui serà Albert Serra, ja que en cas de ser així, la plantilla de Jordi Condom sumaria un reforç de luxe, que afegits a les incorporacions de Jaume Duran també del Girona, David Charcos (Cartagena), Albert Criado (Gavà), David Cornellà (Banyoles), Jordi Salvanyà (Mataró), Marc Vila (Cassà), Dani Sarabia (Blanes), Pep Arau (Europa), Carlos Arribas (Begur) i Siscu (L'Hospitalet), permetrien tornar la il·lusió pel futbol a la ciutat. De moment sembla que Caballero, ja ho està aconseguint, ja que la massa social del club, és a dir, el nombre de socis augmenta dia darrera dia. En cas de no ser Albert Serra, Caballero podria tenir un altre reforç de luxe apunt, almenys això fa pensar el secretisme que hi ha dins l'entitat.

Per altra banda, cal destacar la bona pretemporada que està realitzant el Palamós, ja que fins ara està superant amb nota els compromisos de pretemporada, tret del primer partit que va acabar amb derrota contra el Swansea (0-2). La resta d'amistosos que ha jugat l'equip de Condom han acabat amb victòria del Palamós: Monells (0-3), Begur (0-4), Verges (0-3), Sant Andreu (1-0) i Palafrugell (0-1). Abans de començar la lliga, els palamosins, tenen un últim test de pretemporada, serà aquest dissabte a partir de dos quarts de nou del vespre contra el Barça Atlètic, en la disputa del ja tradicional Trofeu Gaspar Matas. Demà a les vuit, el club farà la presentació oficial al Nou Estadi.