El migcampista del Barcelona Sergio Busquets va assegurar que per al club blaugrana aconseguir "un bon resultat" al Santiago Bernabéu demà en l'anada de les semifinals de Copa del Rei seria "guanyar" i no pas empatar el partit. El jugador de Badia del Vallès va negar, a més, que el seu equip sigui favorit davant les nombroses baixes que presenta el conjunt de José Mourinho: "Serà un partit igualat, aquesta mena de ?duels normalment ho són. Hem d'anar per feina i enfocar-lo des del nostre punt de vista, no pas des del seu. Hem de tenir en compte que hi ha una anada i una tornada, per la qual cosa tot es decidirà al Camp Nou".

En tot cas, Busquets va deixar ben clar que les semifinals no quedaran sentenciades en el partit de demà al Bernabéu: "No ens conformem amb l'empat, hi anirem a guanyar. Un bon resultat seria una victòria, no pas un empat i molt menys una derrota", va subratllar el jugador català.

Va admetre que "moralment" el conjunt blanc arriba "molt bé" a la cita i que si bé el Madrid no ha mostrat la seva millor cara a la Lliga, on és tercer, la Copa és "una competició diferent" en la qual les "altes o les baixes" no tenen tanta rellevància, per la qual cosa s'espera un partit "molt igualat".

A l'hora de citar noms propis, Sergio Busquets va elogiar un cop més el rendiment del seu com?pany Leo Messi, qui ja suma 33 gols en la present Lliga. El migcampista va admetre que les xifres de l'argentí són "espectaculars" i que no necessita "una motivació extra" com per exemple que Cristiano Ronaldo marqui tres gols hores abans per demostrar que ell "és el millor jugador del món".

Sobre Xavi Hernández, que ahir va signar la renovació del seu contracte amb el Barça, Busquets el va definir com "un exemple" en el qual sempre que pot s'hi mira per intentar imitar. I finalment, va fer referència també a la maduresa que va mostrar diumenge l'afició del Camp Nou, en mostrar tot el seu suport cap al porter Víctor Valdés durant el partit contra l'Osasuna malgrat que el blaugrana havia anunciat dies abans el seu desig d'abandonar el club al final del seu contracte (juny 2014).