En una de les setmanes més importants de la història de l'Spar Citylift Uni Girona, que desembocarà el diumenge amb el primer partit de semifinals pel títol de lliga contra el Conquero, la planificació de la plantilla que entrena Roberto Íñiguez s'ha vist trastocada per culpa del concert de Joaquín Sabina que Fontajau acollirà demà a la nit. Aquest obstacle impedirà que les jugadores es puguin exercitar amb normalitat a la pista central, per la qual cosa que avui al migdia i també demà a la tarda (a partir de dos quarts de sis) hauran de treballar a la pista annexa.

L'Uni va començar a preparar aquest passat dilluns el transcendental partit contra el Conquero andalús d'aquest diumenge i ahir també es van exercitar amb una doble sessió que va tenir lloc a Fontajau. Serà avui i demà quan les jugadores hauran de treballar a l'annex i no serà fins divendres que podran tornar a la pista central amb una nova sessió de matí i tarda. Dissabte realitzaran una sessió vespertina i diumenge, dia de partit, faran pràctica de tir al matí.

Visita a La Salle de Cassà

Després de l'entrenament d'ahir al matí, tres jugadores de la plantilla (Ify Ibekwe, Elina Babkina i Noemí Jordana) van visitar el Campus de Setnama Santa de l'Escola de bàsquet de La Salla de Cassà.