Els germans bordilencs Petar y Djordje Cikusa renoven amb el Barça

El conjunt blaugrana fa oficial l'extensió del contracte fins el 2027

Els germans han signat com a jugadors del primer equip tot i que mantindran fitxa del filial la temporada vinent

Els germans Cikusa, de Bordils, són els últims gironins a debutar a Asobal

Els germans Cikusa, de Bordils, són els últims gironins a debutar a Asobal / Aniol Resclosa

Marc Gázquez

Bones notícies per al futur de l'handbol en el Barça. El club blaugrana ha anunciat un acord amb Petar Cikusa i Djordje Cikusa per a renovar el seu contracte fins al 30 de juny de 2027. Els germans de Bordils passaran a formar part de la primera plantilla a partir del curs vinent.

Els bessons van arribar a les files blaugranes en etapa infantil i han anat passant per les diferents categories fins a aconseguir debutar amb el primer equip. Djordje es va estrenar el 12 de novembre del 2022 en un partit de Lliga Asobal contra el Guadalajara. Per part seva, Petar va debutar aquest curs a l'EHF Champions League davant el Montpeller i s'ha guanyat un lloc en la rotació de Carlos Ortega.

Tant Petar com Djordje formaran part de la primera plantilla la següent temporada, encara que el propi club ha informat que s'estudiarà una la fórmula d'una cessió d'un curs en el cas de Djordje.

Els diamants del Barça

Sens dubte, els germans Cikusa són els dos màxims exponents d'una pedrera blaugrana plena de qualitat i aptitud per a competir al més alt nivell. Djordje i, sobretot Petar, han fet un fort pas endavant aquesta temporada amb actuacions increïbles per a nois de la seva edat.

Petar Cikusa ja ha viscut grans nits en la Champions i s'ha guanyat minuts importants dins del 40x20 gràcies a la seva habilitat i acompliment a la pista. Així mateix, tant ell com el seu germà han debutat aquest curs amb la selecció espanyola absoluta.

D'aquesta manera, sembla que tots dos germans estan cridats a liderar una nova era del Barça d'handbol i convertir-se en tot un exemple per als canterans blaugranes més joves.