Setanta-vuit euros l'entrada més barata i cent cinquanta-un, la més cara per veure el Girona-Barça

El partit es disputarà el dissabte 4 de maig a 2/4 de 7 de la tarda a Montilivi

Dilluns a les onze del matí es posen a la venda les entrades i cada abonat tindrà prioritat per comprar-ne una amb un 10% de descompte

Savinho i Miguel Gutiérrez celebren el triomf al camp del Barça (2-4)

Savinho i Miguel Gutiérrez celebren el triomf al camp del Barça (2-4) / Siu Wu/efe

Redacció

Redacció

A l’espera del desenllaç dels quarts de final de la Lliga de Campions, dels quals aquesta setmana se n’han jugat els partits d’anada, la Lliga ha fet oficials els horaris corresponents a la 34a jornada. És una data assenyalada perquè és quan el Girona rebrà el Barça a Montilivi en un dels partits de l’any. El duel ha quedat fixat pel dissabte dia 4 de maig a 2/4 de set de la tarda a l’estadi. Això sí, la Lliga avisa que l’horari podria patir alguna variació en funció de si Barça, Madrid i Atlètic es classifiquessin per les semifinals de la Champions League i depenent dels horaris que marqués la UEFA pels partits.

En principi, doncs, qui vulgui veure el Barça ja es pot anar reservant el dia i l’hora. El club ha fet públics els preus de les entrades i cada soci tindrà prioritat per comprar-ne una amb un 10% de descompte. Els preus, per a abonats, es mouen entre els setanta-vuit euros, la més barata i els cent cinquanta-un, la més cara. Dilluns que ve, a les onze del matí es posen a la venda. Cal recordar que es podran afegir a la cistella de compra fins a 6 entrades per transacció, no obstant, cada entrada haurà de ser validada pel seu ID de Soci corresponent. Els abonats que no puguin assistir-hi tenen la possibilitat de cedir-lo a una altra persona fins a 5 hores abans de l’inici. A més, també tenen la possibilitat d’alliberar el seu seient i aprofitar així un dels avantatges que ofereix el Club: la bonificació del 40% del preu de l’entrada corresponent al seient, en cas que acabi venuda. Per aquest partit no hi haurà disponible el servei d’entrades gratuïtes per als Socis infantils. El club també ha informat que anul·larà les entrades i bloquejarà els carnets que hagin estat utilitzats o aconseguits de manera fraudulenta.

Cal recordar que aquesta temporada ja hi ha hagut nou vegades en què a Montilivi s’ha penjat el cartell de «tot venut» i contra el Barça s’arribarà a la desena. Abans de rebre els de Xavi, el Girona visita dissabte al migdia l’Atlètic al Metropolitano, ha de rebre el Cadis (dissabte 20, 21:00), i desplaçar-se a Las Palmas de Gran Canària (dilluns 29, 21:00). Després del derbi, als de Míchel encara els restarà visitar l’Alabès i el València i rebre el Vila-real i el Granada. 

Preus de les entrades del Girona - Barça del 4 de maig

Preus de les entrades del Girona - Barça del 4 de maig / DdG

El Girona compta per derrotes totes les visites del Barça a l’estadi en partit de Primera. El curs passat Pedri va decidir (0-1) mentre que en l’anterior etapa a la màxima categoria els marcadors van ser de 0-3 (2017-18) i 0-2 (18-19).

Horaris de la 34a jornada de LaLiga EA Sports


Divendres 3 maig

Dissabte 4 maig

Diumenge 5 maig

Dilluns 6 maig