Es tracta d´un homenatge als fundadors de la marca i dota el model d´uns acabats que realcen les seves virtuts i el situen a dalt de tot de la seva gamma de berlines. La denominació d´aquest acabat recorda els fundadors de la marca, Václav Laurin i Václav Klement, que a principi del segle passat van començar el seu camí amb la construcció de motocicletes.

Quan el 1905 van iniciar la producció automobilística, ja representaven una marca d´alt valor, prestigi i excel·lència. L´acabat Laurin & Klement s´ha aplicat amb anterioritat a altres models de la marca, i ara arriba al Superb, tant en la versió berlina com en la Combi.

Exteriorment, el Superb Laurin & Klement es distingeix dels seus germans de gamma per les llandes d´aliatge Sirius de 18", les llums del posteriors de tipus led (per a la berlina) i el logotip L&K als laterals i als embellidors dels llindars de les portes.

A l´interior, destaca la tapisseria de cuir exclusiva de color marró amb l´emblema L&K gravat en els seients, el volant multifunció de cuir de quatre radis, la decoració Executive (en lacat color piano o opcionalment amb insercions de fusta).

La ràdio Bolero amb el sistema de so de 10 altaveus i els vidres tintats fan qualsevol desplaçament molt més agradable, mentre que la preinstal·lació de telèfon Bluetooth GSM II i el programa de xarxes del maleter hi afegeixen practicitat.

Finalment, el sensor acústic d´estacionament davanter i del darrere aporta un element de gran ajuda per als usuaris d´aquest model, que està disponible per als motors de gasolina 2.0 TSI DSG de 200 CV i 3.6 FSI V6 DSG de 260 CV, i per al dièsel 2.0 TDI de 170 CV en les seves versions de canvi manual, DSG i 4x4.