Necrològiques del 8 de maig de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimecres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

rigolJoan Rigol

rigolJoan Rigol / .

Joan Rigol

Joan Rigol / .

BANYOLES

JOSÉ FLOREZ SUÁREZ

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Soledad Bonilla Tomas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA MERCÈ PONS SALAMÓ

Ha mort als 65 anys. Era casada amb George de Martin’s Freitas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

BLANES

MANUEL GONZÁLEZ NIETO

Ha mort als 74 anys. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria de Blanes.

JOSÉ CISNEROS ESCRIBANO

Ha mort als 60 anys. Era solter. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

FIGUERES

MARGARITA CAUSADIAS CUFÍ

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Àngel Velasco García i tenia tres filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la Funerària Àltima de Figueres.

GIRONA

JOAN GALEAS TAULER

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Manolita Herrer Muñoz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ÁNGEL BERCERO GARCÍA

Ha mort als 71 ans. La seva companya, Dolors Casanovas Frigola. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LLORENÇ PAGANS MARTÍ

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria Dolors Garriga Comas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN BARTOLÍ DAVESA

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Teresa Compte Tarrés. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Joan de Mollet.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

VICENS MADRENAS DOMÈNECH

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Montserrat Geli Lluís. Residia a La Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

OLOT

ANTONIO MANUEL CORREIA

CAVALHEIRO

Ha mort als 62 anys. Tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà en la intimitat de la família.

MARIA JOSEFA BRAVO BERROCAL

Ha mort als 98 anys. Era vídua d’Antonio Morales Paz. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la Capella del cementiri municipal d’Olot.

MANUEL ESTEBAN MÉNDEZ

Ha mort als 72 anys. Era vidu d’Asunción Prieto. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la Capella del cementiri municipal d’Olot.

JAUME PLANAGUMÀ PARAROLS

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Cecília Bartrina Colomer i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la Capella del cementiri municipal d’Olot.

SALT

ANA ROSA SEGURA

Ha mort als 88 anys. Era vídua de José Solorzano Camacho. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SONIA BAUTISTA MUÑOZ

Ha mort als 48 anys. Era casada amb Miguel Ángel Linde Cantos. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

Subscriu-te per seguir llegint