Les obres al carrer Senyora de Rossell de Lloret s´iniciaran dilluns

Els treballs d'ampliació de voreres, que està previst que durin fins a finals d'abril, causaran talls i desviaments en la circulació viària

22.02.2016 | 07:13

Les obres de millora del ferm i d'ampliació de les voreres al carrer Senyora de Rossell de Lloret de Mar, que compten amb un pressupost d'execució de 157.665,41 euros, començaran el pròxim dilluns, 22 de febrer, i causaran talls i desviaments en la circulació viària, segons va anunciar ahir la policia local de la localitat a través de les xarxes socials.

Segons el projecte redactat pels serveis tècnics de l'Ajuntament de Lloret de Mar i aprovat definitivament per Junta de Govern Local el passat 15 de gener, aquests treballs consistiran a modificar i ampliar les voreres -sense enderrocar-ne la major part- i en canviar els paviments, permetent així eliminar les barreres arquitectòniques. Segons el text, aquests treballs connectaran amb els de construcció de la nova rotonda de l'avinguda de les Alegries. Així mateix, en tot aquest tram del carrer Senyora de Rossell, s'ampliarà també l'espai per a l'aparcament, quedant reduïts a dos els carrils de circulació, un per a cada sentit de la marxa.

D'altra banda, segons la informació facilitada per la policia local, aquestes obres, que està previst que durin 10 setmanes -fins a finals d'abril-, causaran diferents talls i desviaments en el trànsit. A l'avinguda de les Alegries no es podrà utilitzar la sortida de la rotonda en direcció al carrer Senyora de Rossell de manera que per arribar a l'Avinguda Rieral s'haurà d'anar fins al giratori de l'avinguda Vidreres (del Water World) o fins al giratori de l'avinguda Vila de Blanes (de la Terminal). Respecte al Carrer Senyora de Rossell, quedarà tallat en un sentit de la marxa, en concret entre l'avinguda de les Alegries i la del Rieral, però es mantindrà obert en sentit contrari.

Durant les obres també es permetrà la sortida del carrer Camí de l'Àngel girant a l'esquerra, en direcció avinguda de les Alegries, i a l'avinguda Josep Pla i Casadevall es mantindran els dos sentits de circulació. Tot i això, la sortida d'aquesta via cap al carrer Senyora de Rossell s'haurà de fer, exclusivament, a la dreta en sentit giratori de l'avinguda de les Alegries. Mentre les obres ho permetin, i amb precaució, es podrà girar a l'esquerra o circular recte pel vial lateral del veïnat de Can Sabata (per davant de l'hotel Olímpic Evenia). Finalment per accedir al vial lateral de l'Institut Coll i Rodés s'haurà de circular des de l'avinguda Josep Pla o des de la del Rieral, i la sortida serà a la dreta en direcció a la de les Alegries.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

La Selva

Puigdemont serà nomenat Confrare d´Honor de la Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners

La capital de la Selva celebrarà la 35a edició de la festa del 10 al 13 de novembre.

CiU de Tossa demana que es suspengui cautelarment la consulta del port

CiU de Tossa demana que es suspengui cautelarment la consulta del port

Aporta un dictamen d'un catedràtic de la UdG que considera que el conveni signat entre...

L´escriptor Vicenç Villatoro, nou president del Jurat dels Premis Recvll de Blanes

L´escriptor Vicenç Villatoro, nou president del Jurat dels Premis Recvll de Blanes

L'actual director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona s'estrenarà al jurat en la 53a...

Caldes preveu licitar les obres del Tourist Club a principis del 2017

Caldes preveu licitar les obres del Tourist Club a principis del 2017

Les actuacions estan pressupostades en uns 3,5 milions d'euros, que pagaran els veïns

Senglars Mariners

Senglars Mariners

"Fa pocs dies, tres joves exemplars van fer una excursió fins a les mateixes instal·lacions del...

Declaren injustificat traslladar a 30 quilòmetres una caixera de Blanes

Una sentència ha declarat injustificat el trasllat d'una caixera d'un supermercat Condis de...

Enllaços recomanats: Premis cinema