La primera edició de l'StarArt de Santa Coloma reuneix 25 emprenedors

02.07.2016 | 00:00
La Mostra es va celebrar al Centre Eix Negoci.

La primera edició de la Mostra de Caràcters Creatius StarArt va reunir ahir a la tarda, al Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners a 25 emprenedors i emprenedores dels àmbits artístic, creatiu i artesanals de la comarca de la Selva que van donar a conèixer els seus productes i serveis. Així, entre algunes de les creacions s'hi va poder veure: taules de llum, un jardí vertical, bicicletes artesanes personalitzades, un sabó per netejar pintura de mans o una mostra de productes de disseny gràfic, entre d'altres.
La Mostra de Caràcters Creatius va comptar també amb una actuació de guitarra en acústic i una sessió de DJ a càrrec de Guillem Otzet i Pau Almagro i l'elaboració d'un mural a càrrec de l'il·lustrador Kimo Osuna. «L'objectiu d'aquesta iniciativa és crear treball en xarxa i afavorir sinergies» va valorar el director del Centre Eix Negoci, Martí Juanola.
L'acte inaugural va anar a càrrec del president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, el conseller d'Empresa, Pere Mas i la regidora de Promoció Econòmica l'Ajuntament colomenc, Teresa Garcia, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema