El Consell Comarcal de la Selva ha signat un conveni de col·laboració amb l'Associació de Mares i Pares (AMPA) del Centre d'Educació Especial Ventijol de Blanes per ajudar-los econòmicament amb l'activitat del casal d'estiu 2016. Segons va informar el Consell, aquest acord permetrà que els alumnes provinents de diversos municipis de la comarca amb discapacitats cognitives i motrius puguin gaudir d'un casal d'estiu durant els mesos de vacances escolars.

El consell aportarà 400 euros per alumne i usuari del casal d'estiu durant el període de juliol i agost -200 euros mensuals- i el pagament d'aquesta aportació es farà anualment durant el mes de juliol. A més, l'ens comarcal també es farà càrrec de la contractació i del cost del servei de taxi necessari per al transport dels alumnes de la zona interior de la comarca que assisteixin al casal, des de la seva residència fins al centre d'educació especial. Pel que fa als ajuntaments, aportaran anualment al Consell Comarcal 300 euros per alumne empadronat en el seu municipi per al funcionament del casal d'estiu durant el període de juliol i agost.

La signatura del conveni ha anat a càrrec del president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu i de la presidenta de l'AMPA de l'escola Ventijol, Cristina Garrido.