Fira Medieval 'Aloja' a Banyoles

La Fira Medieval Fantàstica de Banyoles preveu per avui un mercat medieval, espectacles, tallers, i activitats familiars entre d'altres. A dos quarts de nou del vespre s'ha organitzat un sopar medieval

Fira de l'Olla a Breda

Al llarg del cap de setamana, la fira de l'olla ha programat diverse activitats. Terrissa, artesania i gastronomia se citen a Breda.

Fira de l'avellana i l'artesania a Brunyola

Brunyola es converteix de nou en la capital catalana de l'avellana amb la celebració de la 23a edició de la Fira dedicada a aquest fruit sec. Aquest dissabte, es preveu la realització de tallers infantils, actuacions musicals a càrrec de Miquel del Roig o la Masovera Barbuda i la primera marxa popular solidària.

Fira Liberisliber a Besalú

La fira d'editorials independents té una nova cita a Besalú. Fins a 50 editorials participaran en un esdeveniment que preveu diferents firmes d'autors, presentacions, recitals poètics, taules rodones i tallers.

Ciutats del Ferro a Campdevànol

Més 100 representants del Cercle Europeu de les Ciutats del Ferro se citen aquest cap de setmana a Campdevànol en una assemblea que compta amb nombroses activitats paral·leles, com una mostra de forja, conferències i diferents concerts i balls.

Fira del Vehicle d'Ocasió a Figueres

L'onzena edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió de Figueres posarà a la venda prop de 450 vehicles entre els 14 concessionaris expositors que hi participaran. La mostra se celebraal Recinte Firal, en un espai expositiu de més de 6.000 m2

Fira del Cistell a Salt

La Fira Internacional de Salt compleix vint anys amb 68 expositors i amb França com a país convidat, en homenatge a Guy Barbier, que va ser el primer expositor internacional que va venir a Salt i es podrà visitar una exposició que mostra el recorregut de la cistelleria francesa des de 1467 fins avui dia.

Fira de la bruixeria a Sant Joan les Fonts

La cultura africana serà la convidada a la Fira Internacional de Bruixeria de Sant Joan les Fonts. Enguany se celebra la desena edició del ball de les bruixes que va ser iniciat per les noies del poble i que ara viatja per Catalunya i França.

Fira de la cervesa artesana a Vidreres

Més de 30 tipus diferents de cervesa es podran tastar en els nou estands que aquest dissabte i diumenge ompliran la plaça Lluís Companys del municipi. Un dels grans atractius de la fira és que comptarà amb una cervesera francesa que donarà un toc especial i diferent a la mostra, la qual pretén ser un fòrum de difusió i promoció d´un mercat i una cultura.

Shopp Out de la Fundació Noguera

El 'Shopp Out' de la Fundació Ramon Noguera a Girona ofereix roba de primeres marques en un outlet amb finalitats solidàries ja que un 5% dels diners van a projectes de l'associació. La iniciativa arriba aquest octubre a la desena edició.