Després d'un cap de setmana ple d'activitats, avui és la darrera jornada de la Festa de l'Escala. El tram final s'ha encetat amb la cursa d'Objectes Flotants No identificats, el segueix la festa de l'escuma, l'espectacle infantil de pallassos de Els Xancleta, audició de sardanes, espectacle pirotècnic i ball de fi de festa amb Banda Neón.

Segons l'Ajuntament, hi ha hagut molt bona afluència de públic pràcticament a totes les activitats, des dels concerts de tarda als espectacles infantils, passant per Barrakes, el Festival Nàutic, la Gimcana Nocturna o el Holi Festival.

El tret de sortida a la Festa el va donar el pregó del meteoròleg Tomàs Molina, que va encetar oficialment quatre dies d'activitats. Divendres també es va inaugurar l'exposició sobre "L'Escala. Territori Biosfera" a l'Alfolí de la Sal. que mostra els valors de l'Escala dins el projecte per convertir la Costa Brava en Reserva de la Biosfera. Coincidint amb la inauguració, hi havia també una conferència de Miguel Clüsener-Godt, director del Programa Home i Biosfera de la Unesco.