L’Associació Arrelats a la Muga de Sant Llorenç de la Muga va retirar 1500 quilos de deixalles, més de mil quilograms més respecte la darrera edició. Aquests residus varen ser dipositats a la deixalleria municipal.

L'actuació es va portar a terme ahir dins la campanya europea Let’s Clean Up Europe amb la col·laboració del departament de Territori i Sostenibilitat, l’Agència de Residus de Catalunya, l’Ajuntament de Sant Llorenç de la Muga i la Kilian Jornet Foundation.

La campanya té l’objectiu de retirar del medi tots els residus que al llarg de l’any s’hi aboquen de manera descontrolada i s'ha portat a terme durant tres anys consecutius.

L'entitat va organitzar diferents grups.

Una part va netejar des de Can Terrats fins el Pont del Grau, altres la zona del Curoig i els búnquers de la cua del pantà.

També es va actuar als vorals de la carretera GI-511 des de Sant Llorenç de la Muga fins el Coll de Vellís i, per acabar, vàrem fer una gran batuda a tots els marges de la pista de Can Serradell que circula paral·lela a la Muga i que va a desembocar al pantà de Darnius-Boadella.