Torna la Fira del Vaixell d’Ocasió d’Empuriabrava amb un format reduït

Enguany, entre el 9 i el 17 d’abril, també s’exposaran embarcacions noves al costat de les de segona mà

La Fira del Vaixell d'Ocasió, en una imatge d'arxiu.

La Fira del Vaixell d'Ocasió, en una imatge d'arxiu. / Empordà.info

Santi Coll

Després de diverses reunions, l’empresa Empuriaport SL, concessionària de la marina, i les empreses del sector nàutic d’Empuriabrava han acordat celebrar la 32a edició de la Fira del Vaixell d’Ocasió, que s’havia suspès els dos darrers anys a causa de le s restriccions generades per la Covid.

En un comunicat conjunt, els organitzadors assenyalen que «després de dos anys de parada obligada per la pandèmia, i amb ganes de tornar a la normalitat, estem decidits a donar novament impuls a aquesta Fira, tan típica de les nostres contrades i que sempre dona el tret de sortida a la temporada turística». L’esdeveniment tindrà lloc entre el 9 i el 17 d’abril, aprofitant les vacances de Setmana Santa

A causa del context en el qual ens trobem, s’ha previst una Fira de format reduït. Els expositors, professionals nàutics de la zona, preveuen omplir el pàrquing de les Palmeres i també les passarel·les del port esportiu de la Marina amb les seves millors ocasions en embarcacions de segona mà i també s’hi podran veure algunes unitats noves. Aquest fet es deu a que la venda d’embarcacions d’ocasió ha estat molt alta durant la pandèmia i les nàutiques no disposen de l’estoc habitual per a fer la Fira en el seu format habitual.