L'emblemàtica Cantada d'Havaneres de l'Escala torna a l'escenari de la Platja després de dos anys en què la pandèmia va obligar a traslladar-la a plaça Catalunya i amb aforament limitat l'any passat.

La cantada se celebrarà el 4 d'agost en la 44a edició amb la participació dels grups Som de l'Havana, Els Cremats i Peix Fregit.

I la cantada torna a la Platja, sense necessitat de fer inscripció prèvia i amb el format habitual. Hi haurà una pantalla gegant per poder seguir millor la cantada des de qualsevol punt de l'entorn de la Platja.

L'accés a la zona de cadires de la Riba (cadira, cuca de llum i cremat) té un cost de 5 euros.

"Estem molt contents de poder tornar a celebrar aquesta activitat amb normalitat, perquè aquest és un dia molt especial i un dels més multitudinaris de l'estiu", ha remarcat l'alcalde de l'Escala, Josep Bofill, el qual ha destacat també "el paper de totes les entitats que generen activitat al municipi i en el cas de les havaneres, especialment a la Penya Blaugrana, que fa quatre dècades que s'implica de ple en l'organització d'aquest esdeveniment".

El president de la Penya Blaugrana de l'Escala, David Falgàs, també ha volgut agraïr "el suport de l'Ajuntament" per poder tirar endavant la Cantada d'Havaneres de l'Escala i s'ha mostrat satisfet de "poder recuperar el format habitual, consolidat i que creiem que a la gent li agrada molt".

Aquest matí s'ha presentat també el cartell de la 44a edició, obra de Roser Bona: "He volgut jugar amb elements tradicionals de l'Escala, com són els pescadors, el peix blau, l'anxova i algun element musical, tot amb una gamma cromàtica fresca, que inspira passar-ho bé i diversió".

El cartell de la cantanda d'havaneres.