La Guàrdia Civil ha intervingut 70 quilos de marihuana en un camió carregat de peix a la Jonquera.

També ha detingut el conductor que viatjava cap a França amb la càrrega de droga oculta en un doble fons ubicat al sostre del vehicle.

El cos policial va fer la troballa dijous passat a mig matí a l'àrea de servei de la Jonquera.

Els agents feien ronda per l'àrea de servei i van veure un conductor que en detectar-los tenia una actitud sospitosa. Li van demanar per la càrrega que duia i els va informar que duia peix però estava molt nerviós i no els va detallar massa res. Arran dels fets, el van identificar i van escorcollar el vehicle.

Els agents van comprovar que sí que hi havia quilos de peix en caixes però després de la inspecció minuciosa de la càrrega i del vehicle, van detectar que la part superior de la caixa del vehicle semblava manipulada.

Les caixes de peix que duia el camió

Gràcies al suport del gos policia que està especialitzat a detectar narcòtics van poder localitzar un amagatall al sostre: un doble fons on hi havia 70 paquets d'un quilo de la substància cadascuna. Una droga que va donar positiu a marihuana i el seu destí era França

Davant dels fets, la Guàrdia Civil va detenir al xofer del camió i l'acusa de ser el presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues.

Les diligències instruïdes, juntament amb el detingut i la confiscació van ser posades a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Figueres.