Intenten robar a un estanc de Llançà, són sorpresos per la policia i atropellen un mosso quan fugien

Policia Local i Mossos d'Esquadra atenen el servei en saltar l'alarma · El mosso ferit ha fet un tret dissuasiu per evitar-ho però els tres lladres fugen i els detenen entre Vilajuïga i Roses

Eva Batlle

Eva Batlle

Un grup de lladres ha intentat robar de matinada a un estanc de Llançà. Aquests en ser sorpresos per la policia, han atropellat un mosso mentre fugien.

La Policia Local de Llançà i els Mossos d'Esquadra han anat fins al carrer Camprodon quan ha saltat l'alarma del local. Això ha succeït, cap a les cinc de la matinada i en aquell moment, han sorprès els lladres que anaven en un cotxe.

La policia ha demanat que s'aturessin però el conductor no n'ha fet cas. Ha envestit un mosso, que ha acabat al cim del capó del vehicle. Ha resultat ferit lleu. Aquest també ha emès un tret dissuasiu per evitar-ho però els lladres han marxat del lloc dels fets.

Arran del què acabava de succeir, s'han activat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra per intentar aturar els lladres que han agafat l'N-260. Els agents tenien muntat un control a l'altura de Garriguella però, els lladres que venien de Llançà se l'han saltat.

Poc després, cap a un quart de set, els agents han localitzat un vehicle estimbat al camí de Carmençola, a Vilajuïga. Han fet recerca i els Mossos han localitzat dues joves de 19 anys que estaven amagades en una zona boscosa. Després de diverses indagacions, han conclòs que eren dues de les que havien fugit amb el vehicle. Les han detingudes -una ja tenia antencedents- com a presumptes autors d'un robatori amb força a l'estanc, un delicte de lesions i també, d'un delicte de desobediència i un d'atemptat contra els agents de l'autoritat.

D'altra banda, aquest matí, també han arrestat a Roses un jove de 24 anys relacionat amb els fets. Agents de la Unitat d'Investigació d'aquesta comissaria l'han arrestat pels mateixos delictes. Aquest individu i també una de les dones ja comptaven amb antecedents policials.

Aquest matí, l'altre estanc de Llançà ubicat a la zona del port també ha aparegut amb senyals que havien intentat accedir-hi, però els lladres no ho han aconseguit. De moment es desconeix si és obra dels mateixos lladres

Més casos

De moment la investigació es manté oberta i els Mossos no descarten que aquest grup estigui relacionat amb altres robatoris en estancs que hi ha hagut les últimes setmanes a les comarques gironines.

Subscriu-te per seguir llegint