Es queda sense benzina, deixa el cotxe a l'N-II a Figueres i l'arresten per donar positiu en tres drogues

Els Mossos de Trànsit també troben dos embolcalls de cocaïna en el vehicle

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos de Trànsit de Figueres han detingut una conductora per anar drogada i en unes circumstàncies curioses. La dona en fer-li la prova amb el drogotest va donar positiu en tres tipus de substàncies estupefaents: opiacis, cànnabis i cocaïna.

L'arrestada és una ciutadana francesa de 37 anys i està acusada de ser presumpta autora d'un delicte contra la seguretat del trànsit per anar sota l'efecte de substàncies estupefaents.

Els fets van succeir aquest dimarts poc abans de la mitjanit a la Nacional II a Figueres. Els Mossos de Trànsit estaven patrullant per aquesta via i a l'altura del quilòmetre 756 es van trobar un cotxe aturat a la carretera i sense ningú a dins.

A més, el vehicle estava estacionat de tal manera que causava problemes de visibilitat a l'N-II i posava en risc la resta de conductors. Tampoc hi havia cap senyalització a la via que n'alertés la seva presència.

Els Mossos d'Esquadra van alertar el servei de manteniment de Carreteres per retirar-lo de la via i mentre l'esperaven, va aparèixer una dona amb una garrafa de combustible perquè segons va dir als policies, s'havia quedat sense.

La dona va entrar al vehicle i els agents van veure que presentava símptomes d'estar sota els efectes d'alguna substància estupefaent. Per aquest motiu, li van fer el test de drogues i va donar positiu en tres tipus: cocaïna, opiacis i cànnabis. A banda, els agents van localitzar dos embolcalls de cocaïna durant l'escorcoll del vehicle.

Davant dels fets, els agents van detenir la conductora i també, van immobilitzar el vehicle.

Subscriu-te per seguir llegint