S'inunda una part de la planta subterrània de l'hospital de Figueres

S'han anul·lat proves i intervencions

Diverses treballadores de neteja traient l'aigua de la planta -1 de l'hospital de Figueres.

Diverses treballadores de neteja traient l'aigua de la planta -1 de l'hospital de Figueres. / Fundació Salut Empordà (FSE)

ACN

L'hospital de Figueres ha anul·lat les proves i intervencions previstes per aquest dijous a causa d'una inundació que s'ha produït en una part de la planta subterrània. En el nivell -1 hi ha l'àrea de Ràdiodiagnòstic i la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés. Segons apunten fonts de l'hospital, aquest dijous al matí ha plogut de forma molt intensa a la capital altempordanesa i això ha provocat que l'aigua entrés en aquesta planta. L'hospital ha buidat les sales i ha apagat les màquines més sensibles per evitar qualsevol tipus d'afectació. A primera hora de la tarda ja s'havia netejat tot i els professionals estan revisant les màquines per garantir que totes funcionen.

Des de l'hospital apunten que aquest divendres a primera hora es podria reprendre l'activitat. Els pacients que tenien hora per fer-se una prova radiodiagnòstica o una intervenció se'ls ha avisat per telèfon i se'ls reprograma la cita.