Persecució d’un cotxe que se salta un control a Santa Llogaia i que acaba accidentat a Borrassà

Els Mossos detenen el conductor que va circular temeràriament i que no tenia permís de conduir 

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d’Esquadrade Trànsit han detingut tres homes que anaven en un cotxe que es va saltar un control a Santa Llogaia d’Àlguema i que va acabar patint un accident a Borrassà després d’una persecució. Els arrestats tenen entre 22 i 31 anys. 

El xofer va acabar arrestat per dos delictes contra la seguretat viària: per conducció temerària i per no haver tingut mai permís de conduir. Mentre que els altres dos, un per resistència i desobediència als agents de l’autoritat. El conductor i el copilot fins ara no tenien antecedents policials.

Els fets van produir-se el dia 1 de desembre cap a un quart de deu del vespre quan els Mossos tenien muntat un control de trànsit a Santa Llogaia d’Àlguema. Van veure un vehicle amb plaques franceses que s’hi acostava, però va saltar-se el control. 

Davant dels fets els agents van començar a perseguir-lo fins a la zona de l’estació de l’AVE de Figueres-Vilafant i després, el vehicle va seguir fugint per l’N-260 i va tornar a entrar a Santa Llogaia. Aquí finalment, el vehicle fugat va acabar xocant contra un cotxe en una rotonda. 

El copilot intenta fugir i colpeja un mosso i l’altre ocupant es resisteix i no es deixava posar les manilles

Cal dir que durant els pocs minuts que va durar la conducció temerària, en el seu trajecte el vehicle va saltar-se semàfors, va anar contra direcció i de fet, l’accident va succeir quan anava en sentit contrari. Un sinistre que es va saldar sense ferits sortosament. En aquell moment, ja en terme de Borrassà, els Mossos van acostar-se al vehicle que s’havia saltat el control de Santa Llogaia i van detenir els ocupants.

Volia fugir i colpeja la policia

Un d’aquests, el conductor de 22 anys no tenia carnet de conduir i va acabar detingut per això i per la conducció perillosa per aquesta zona de l’Alt Empordà. D’altra banda, el copilot de 23 anys va resistir-se a la detenció i de fet va intentar fugir i fins i tot va colpejar un dels agents. Per tot això va quedar acusat d’un delicte de resistència i desobediència contra els agents de l’autoritat.

Finalment, l’altre home que anava al seient del darrere va intentar escapar-se de la policia i va poder ser arrestat finalment per resistència contra els agents de l’autoritat.

Subscriu-te per seguir llegint