Figueres commemora els 25 anys de Fisersa

L’arquitecte Carlos Ferrater, artífex del projecte, ha participat en l’acte intern de l’empresa plurimunicipal per celebrar l’aniversari de l’edifici.

Acte commemoratiu dels 25 anys, aquest matí.

Acte commemoratiu dels 25 anys, aquest matí. / Ajuntament de Figueres

DdG

L'empresa municipal de l'Ajuntament de Figueres Fisersa ha commemorat aquest dilluns el primer quart de segle de la seva seu amb un acte intern en el qual hi han participat protagonistes destacats de la construcció de l’edifici i de la història de l’empresa plurimunicipal. El director gerent, Lluís Martínez, ha donat la benvinguda als assistents i ha estat l’encarregat de conduir les intervencions, que han anat a càrrec de l’alcalde fundador, Marià Lorca; de l’alcalde de Figueres quan es va inaugurar l’edifici, Joan Armangué i dels arquitectes Carlos Ferrater i Joan Falgueras. Ha tancat l’acte, l’alcalde Jordi Masquef.

En els parlaments s’ha fet un repàs a la història de l’edifici, a la iniciativa del seu director gerent en aquell moment, Jordi Agustí i s’ha coincidit en titllar la seu d’icona de l’arquitectura contemporània a Figueres. L’alcalde de Figueres ha destacat com Fisersa és “un referent en la prestació de serveis”.

Un centenar de persones han estat presents en aquest commemoració, entre les quals; el conseller delegat de Fisersa, Pere Giró; el president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Agustí Badosa; membres del Consell d’Administració i de la junta de Fisersa, l’exconseller delegat Manuel Toro, així com els treballadors de l’empresa plurimunicipal.

El 18 de desembre del 1998 Fisersa inaugurava la seva seu del carrer Alemanya, situat a l’antic límit de terme entre Figueres i Vilatenim i en un polígon industrial en ple desenvolupament.