Tres morts en un accident de trànsit a Palau-saverdera

Un pare, el seu fill de 16 anys de Vilajuïga i un amic de Roses de la mateixa edat són les víctimes mortals

El vehicle va patir una sortida de via i va bolcar a la GIV-6103

Les víctimes mortals estaven vinculades al món del futbol empordanès

Tres morts en un accident a Palau-Saverdera

Anti-radars Garrotxa

Eva Batlle

Eva Batlle

Tres persones van perdre la vida aquest diumenge al vespre en un accident de trànsit a Palau-saverdera. Les víctimes mortals són dos menors d'edat que tenien 16 anys i el conductor major d'edat -48 anys- que era el pare d'un dels adolescents.

L'accident de trànsit es va produir poc abans de les vuit del vespre a la GIV-6103, via que uneix aquest municipi amb Santa Margarida de Roses.

Aquest accident de trànsit va succeir durant la nit de Cap d'Any i el vehicle en el qual viatjaven aquestes persones va patir una sortida de via a l'altura del quilòmetre 0,5 i va bolcar.

Arran dels fets es van activar sis dotacions dels Bombers, sis patrulles dels Mossos d'Esquadra de Trànsit i dues unitats del SEM, però no van poder fer res per salvar la vida als ocupants, tal com va avançar la periodista de successos Anna Punsí. El SEM també va activar la seva unitat de suport psicològic.

Quant a l’afectació viària, la GIV-6103 va estar totalment tallada fins cap a dos quarts de dotze de la nit, indica el Servei Català de Trànsit.

Possible excés de velocitat

Pel que fa a les causes de l'accident mortal, els Mossos de Trànsit les estan investigant. D'entrada, s'apunta a un possible excés de velocitat però la policia està a l'espera de de més i també de l'autòpsia del conductor.

Vinculats al futbol empordanès

Les víctimes mortals són dos menors d'edat que tenien 16 anys i el conductor major d'edat -48 anys- que era el pare d'un dels adolescents. Tots tres vivien en municipis de la comarca. El pare i fill vivien a Vilajuïga i l'amic del menor, era de Roses. Aquesta darrera víctima mortal, O.A. jugava al juvenil del Club de Futbol Base Roses. Des del club han fet un comunicat on es lamenta la pèrdua d'aquest jove i de les altres dues víctimes mortals.

Pel que fa als dos veïns de Vilajuïga també estaven vinculats al món del futbol, concretament al Peralada. El menor d'edat D.CC era jugador del Juvenil C i el seu pare, patrocinador del Club esportiu empordanès, indiquen des del CF Peralada també en un comunicat a les xarxes. El pare, S.C. treballava en un taller nàutic de Roses, segons indica l'ACN. La UE Figueres també ha informat que el jove de Vilajuïga també havia jugat al seu club a banda de l'AE Roses i el CF Peralada.

D'altra banda, aquest migdia l'ajuntament de Vilajuïga també ha fet un comunicat de suport a la família davant dels fets i que ha suposat la pèrdua de dos veïns del municipi en el tràgic succés.