Figueres ha de renovar tota la cúpula de la Guàrdia Urbana

El sotsinspector Jordi Panella, que estava de cap en funcions després de la jubilació de Riera, ha demanat el retorn als Mossos

El sotsinspector de la Guàrdia Urbana Jordi Panella amb l’alcalde de Figueres

El sotsinspector de la Guàrdia Urbana Jordi Panella amb l’alcalde de Figueres / SANTI COLL

Santi Coll

L’Ajuntament de Figueres necessita renovar amb urgència la cúpula dirigent de la Guàrdia Urbana després que el sotsinspector Jordi Panella, fins ara cap en funcions, hagi deixat la plantilla de forma voluntària per a retornar al cos dels Mossos d’Esquadra. Panella va dirigir, divendres passat, l’operatiu durant la nit de Reis. Tan bon punt va acabar el servei, va ser rebut per l’alcalde Jordi Masquef, el qual li va agrair la bona feina feta durant el seu darrer servei com a responsable policial, que va aplegar milers de persones al carrer sense cap incidència remarcable.

Panella ocupava provisionalment la plaça de cap de la Guàrdia Urbana arran de la recent jubilació de l’inspector Josep Maria Riera. Ara l’Ajuntament ha de moure fitxa per trobar substituts. En el seu full de serveis acumula molts èxits policials. Fins i tot va ser guardonat per la policia de Nova York, distinció que li va ser lliurada en mà a Figueres mateix per un representant del cos americà.

Per a renovar la cúpula policial figuerenca, el govern de Jordi Masquef té en cartera el fitxatge d'algun responsable de la comissària dels Mossos d'Esquadra vinculat amb la ciutat i pels seus coneixements de la realitat local i comarcal, segons ha reconegut l'alcalde.