Un tren resta aturat durant una hora a Vilamalla per l'agressivitat d'un passatger

La revisora ha activat el fre d'emergència després de veure's intimidada per un jove que no volia pagar el bitllet

Un tren de Rodalies de Renfe, en una imatge d'arxiu.

Un tren de Rodalies de Renfe, en una imatge d'arxiu. / ACN

Redacció

Un tren que feia el trajecte de Figueres fins a Barcelona ha estat una hora aturat a l'estació de Vilamalla per un incident entre la revisora i un passatger que no volia pagar el bitllet.

El rodalies ha sortit de Figueres a les 16.29 hores i al cap de pocs minuts, quan la revisora estava demanant els bitllets als passatgers, ha tingut un incident amb un jove pel bitllet. El noi duia un títol nominatiu, per la qual cosa la revisora li ha requerit el DNI, però el jove no el portava, i al final ha resultat que el bitllet era d'un familiar. La revisora l'ha instat a pagar el bitllet, sempre amb educació, segons han assegurat passatgers que han presenciat els fets, però el jove s'hi ha negat.

Ha estat en aquell moment quan el passatger s'ha posat agressiu, i tampoc ha volgut baixar del tren. Juntament amb un altre home han començat a intimidar a crits i a arraconar la revisora, que havia començat a gravar la situació davant l'escalada de tensió. Finalment, ha activat el fre d'emergència i s'ha tancat a la sala del maquinista per esperar que arribessin els Mossos d'Esquadra.

El vehicle s'ha mantingut parat durant prop d'una hora a l'estació de Vilamalla, i fa poc més de mitja hora que ha pogut reprendre el seu trajecte amb normalitat.