Enxampen un menor drogat conduint un cotxe per l'N-II a la Jonquera

Els Mossos arresten el noi de 17 anys i també el denuncien per no portar cinturó

Els Mossos analitzant un test de drogues

Els Mossos analitzant un test de drogues / Mossos

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit (ART) han detingut un menor d'edat conduint un cotxe per la Jonquera. El jove anava drogat i no duia cinturó de seguretat.

Els fets van succeir el dia 14 de gener cap a un quart de sis de la matinada, els Mossos tenien muntat un control preventiu a l'N-II i van aturar un cotxe.

Van identificar el conductor i van comprovar que era menor d'edat, tenia 17 anys. Davant dels fets va quedar detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit, ja que no havia obtingut mai el permís de conduir. Com que van veure que el noi podia anar sota l'efecte d'algun estupefaent i tampoc duia cinturó de seguretat li van practicar el test de drogues i va donar positiu en cànnabis.

Per tot això va quedar denunciat també administrativament pel positiu en drogues i per anar sense el cinturó de seguretat.

El menor va quedar va ser detingut i posteriorment, va quedar lliure i va quedar en mans dels seus pares o tutors. La fiscalia de menors el citarà a declarar pels fets.