Dos joves es barallen al tren, els fan fora per no tenir bitllet a Llançà i un d'ells s'enfila al comboi

Els Mossos d'Esquadra detenen un dels nois a Colera

La circulació de trens va estar aturada més d'una hora

Captura de vídeo de la Cadena SER Girona

Captura de vídeo de la Cadena SER Girona / Captura de vídeo

Eva Batlle

Eva Batlle

Episodi surrealista el que van viure els passatgers que circulaven ahir a la tarda en un tren regional. Quan van arribar a Llançà el tren es va haver d'aturar per dos individus que es barallaven i s'escridassaven. Aquests van acabar expulsats del tren perquè a més no duien bitllet.

La història, però no va acabar aquí, un d'ells va deixar-se les pertinences a dins del comboi i va pujar al cim del tren. Abans però ambdós van començar a llançar pedres contra el tren i van córrer per la via.

Finalment, el que havia oblidat la motxilla al tren va decidir pujar al tren però no per la porta, sinó des de fora. S'hi va enfillar, es va enganxar per darrere i va anar al cim del tren cap a Colera. Enmig del trajecte, però el maquinista va haver d'aturar-se per la seva presència.

La Cadena SER ha informat de part del succés amb un vídeo:

Mentre això succeïa, els Mossos d'Esquadra, quan passaven 20 minuts de les quatre de la tarda, havien rebut l'avís de la baralla i dels fets. Quan van arribar a Llançà, però ja no van trobar el jove.

Van anar en sentit Portbou i finalment, gairebé ja a Colera van trobar-se el jove molt exaltat enmig de la via, ja que havia caigut del comboi en parar-se i dos trens aturats a mig camí. Van emportar-se el noi i el van identificar.

Aquest, però, segons confirmen els Mossos, es va posar més violent perquè creia que el durien fins a Portbou a recuperar les pertinences. Va intentar sortir del vehicle anant obrint la porta del cotxe patrulla i va fins i tot va colpejar algun dels agents. Finalment, l'home de 26 anys va acabar detingut com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat i desobediència als agents de l'autoritat i un de desordres públics.

Circulació aturada

Aquest últim delictes se l'imputa perquè es va haver d'aturar la circulació a la línia R11 que uneix Barcelona amb Portbou per culpa de l'incident i la seva perillositat. Segons Renfe, la circulació va quedar aturar poc més d'una hora.