Un jove es dedica a bolcar i trencar mobiliari urbà durant dues nits a Figueres

L'alcalde assegura que ha acabat "una simple" multa administrativa de 750 euros i "n'estan farts d’intentar combatre l’incivisme sense eines legals ni recursos"

Vídeo | Denunciat un jove a Figueres que durant dues nits s'ha dedicat a bolcar mobiliari urbà

Figueres Oscura

Eva Batlle

Eva Batlle

La Guàrdia Urbana de Figueresha denunciat un jove que durant dues nits s'ha dedicat a bolcar mobiliari urbà.

El primer cas va succeir el dilluns a la nit a la Pujada del castell i en el segon cas, va actuar a la Rambla i el carrer Monturiol.

Alguns veïns van gravar en imatges el què feia i en els vídeos es pot veure com el noi es dedica a bolcar contenidors, tanques d'obra, papereres i jardineres. 

La Guàrdia Urbana el va enxampar el dimarts i el va denunciar per incompliment de l’ordenança municipal de civisme i convivència.

L'alcalde Jordi Masquef ha lamentat els fets a les xarxes socials on assegura que el denunciat ha acabat "una simple" multa administrativa de 750 euros i mostra el seu malestar amb el marc legal per fer front en aquests casos.

En el post a Facebook per exemple assegura que "n'estan farts d’intentar combatre l’incivisme sense eines legals ni recursos i afegeixen que que hi ha una "sensació total d’impunitat per part dels incívics i delinqüents que reincideixen una vegada i una altra com si res". Per això reclama canvis legislatius.